Το 3D Μουσείο Αρχαίων Ελληνικών Παιχνιδιών

Greek Toys

Εικονικό Μουσείο Αρχαίων Ελληνικών Παιχνιδιών Με ένα κλικ δείτε εκθέματα από τα μουσεία του Λούβρου, της Κυκλαδικής Τέχνης κ.α.

Τα καλύτερα εκθέματα αρχαίων ελληνικών παιχνιδιών από το Λούβρο, το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το αρχαιολογικό του Κεραμεικού κ.α. παρουσιάζονται σε τρισδιάστατη μορφή στο Εικονικό Μουσείο Greektoys. Μετά την αναπαράσταση του τύμβου της Αμφίπολης, το Greektoys παρουσιάζει μέσω της εφαρμογής Sketchfab, μια συλλογή από αρχαία ελληνικά παιχνίδια.

Με ένα κλικ μπορείτε να περιηγηθείτε, να κάνετε ζουμ στις λεπτομέρειες και να μάθετε πληροφορίες για τη χρονολογία, την εποχή του κάθε εκθέματος καθώς και σε ποιο μουσείο βρίσκεται. Απλά χρησιμοποιήστε το ποντίκι του υπολογιστή ή την οθόνη αφής!

Το να δει κάποιος τα αρχαία ελληνικά παιχνίδια συγκεντρωμένα σε ένα μουσείο είναι πρακτικά αδύνατο, δεδομένου ότι τα ευρήματα βρίσκονται διασκορπισμένα σε πολλά μουσεία στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Γι’αυτό, το Εικονικό Μουσείο Greektoys συγκεντρώνει τα πιο εμβληματικά εκθέματα και μέσω της τεχνολογίας δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να σχηματίσει…

View original post 73 more words

%d bloggers like this: